CÓC/BESCUIT/ COCA DE COLA-CAO
*Ingredients:
- 6 ous
- 1 iogurt natural
- 250 gr. de farina
- 50 gr. de Cola-cao
- 1 sobre de llevat Royal
*Elaboració:
- Muntem les clares a punt de neu.
- Amb molt de compte perquè no s’abaixin, hi anem afegint els rovells, el iogurt, el sucre i l’oli.
- Finalment hi incorporem també la barreja de llevat, farina i Cola-Cao (si la tamisem, ens assegurem que no quedin grumolls).*Ingredients:
- 6 ous
- 1 iogurt natural
- 200 gr. de sucre
- 120 gr. d’oli- 250 gr. de farina
- 50 gr. de Cola-cao
- 1 sobre de llevat Royal
*Elaboració:
- Muntem les clares a punt de neu.
- Amb molt de compte perquè no s’abaixin, hi anem afegint els rovells, el iogurt, el sucre i l’oli.
- Posem la massa en un motlle, prèviament untat amb mantega.
- Espolsem perles de xocolata, xocolata ratllada o similar pel damunt (opcional).
- Ho posem al forn, escalfat a 180ºC, durant 35-40 minuts (fins que l’ escuradents surti eixut).
Maria, m'agrada que t'hagi agradat... i veritat que és ràpida i senzilleta de fer?
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Facilíssima, que diria l'anunci :)
ResponElimina