Etiquetes

14 d’oct. 2011

Es el Cola-Cao, desayuno y merienda ideal

Aquests dies, xafardejant pel blog de la Dolça, hi vaig trobar un temptador cóc de Cola-Cao... Tot i que el nom pot semblar un embarbussament, el cert és que la recepta és d'allò més senzilla i ahir (aprofitant que tenia un aniversari) la vaig posar en pràctica. Ens va encantar :)

CÓC/BESCUIT/ COCA DE COLA-CAO
*Ingredients:
- 6 ous
- 1 iogurt natural
- 200 gr. de sucre
- 120 gr. d’oli
- 250 gr. de farina
- 50 gr. de Cola-cao
- 1 sobre de llevat Royal

*Elaboració:
­- Muntem les clares a punt de neu.
- Amb molt de compte perquè no s’abaixin, hi anem afegint els rovells, el iogurt, el sucre i l’oli.
- Finalment hi incorporem també la barreja de llevat, farina i Cola-Cao (si la tamisem, ens assegurem que no quedin grumolls).
- Posem la massa en un motlle, prèviament untat amb mantega.
- Espolsem perles de xocolata, xocolata ratllada o similar pel damunt (opcional).
- Ho posem al forn, escalfat a 180ºC, durant 35-40 minuts (fins que l’ escuradents surti eixut).

2 comentaris:

  1. Maria, m'agrada que t'hagi agradat... i veritat que és ràpida i senzilleta de fer?

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina