Etiquetes

31 de maig 2012

Tiramisú

Fa uns dies vam obrir el congelador i vam recuperar la cobertura de formatge que ens havia sobrat dels cupcakes de la mona. En un tres i no res, la vam convertir en un fantàstic tiramisú!
Per cert, al nostre àpat hi havia menors, però si vosaltres tots sou grandets podeu afegir una mica de licor al cafè ;)

*Ingredients:
- cobertura de formatge (veure recepta de la mona)
- melindros, pa de pessic o similar
- cafè
- cacau en pols

*Elaboració:
- Remullem els melindros al cafè i els escorrem una mica, perquè no es trenquin.
- En una safata, fem una capa amb els melindros.
- A continuació, hi escampem per sobre una capa de formatge.
- Repetim una altra capa de melindros, i una altra de formatge.
- Ho deixem refredar a la nevera i a l'hora de servir hi espolsem una mica de cacau en pols

2 comentaris:

  1. Un tiramissú boníssim. I aquest toc de cacau en pols per sobre, que no hi falti! jo sí que hi afegiré una mica de licor, amb el teu permís... he he.

    ResponElimina
  2. Maria, això sí que és cuina d'aprofitament. Un excel·lent tiramisú. Jo també hi posaria licor.
    Nani

    ResponElimina