Etiquetes

20 de juny 2012

Flors arrebossades

Per acomiadar la primavera, no sé m'acut res millor que endrapar-nos unes quantes flors! Sé que la imatge no és especialment poètica, però estan boníssimes ;)
Us avanço que és una recepta senzilla, però que es recomana fer just abans de l'àpat, ja que sinó l'arrebossat es "panseix"... Bon profit!

BADOCS (FLORS DE CARBASSÓ) ARREBOSSATS
 *Ingredients:
- 8 a 12 badocs 
- 120 gr de farina
- 140 cc d’aigua
-1 clara d’ou
-1 c. sop. d’oli + l’oli per fregir
- una mica de sal

*Elaboració:
- Es barreja la farina amb l’aigua, l’oli i la sal i es deixa reposar uns 30 minuts.
-Es munta la clara apunt neu i s’afegeix a la barreja anterior.
-Es passen les flors per la pasta i es fregeixen amb oli abundant i calent. Una vegada cuites s’han de deixar escórrer en una reixeta.

2 comentaris:

  1. Lleugeres i bones, Maria! S'ha d'aprofitar la temporada de flors, oi? Petons

    ResponSuprimeix
  2. Sí, s'han de servir un cop estiguin fetes, això de treure-les pansides a la taula...
    La veritat és que són molt bones.
    Nani

    ResponSuprimeix