Etiquetes

14 de des. 2011

Els bolets i jo. Principi d'una gran amistat...

Primer van ser els rovellons amb all i julivert, després els fredolics saltats amb patata bullida (variant del trinxat) i tot just fa uns dies em van animar a preparar una sopa de fredolics. Els bolets eren frescos i la veritat és que no em va costar gaire aconseguir uns resultats d'allò més suculents :)
SOPA DE FREDOLICS (per dues persones)
*Ingredients:
- fredolics
- 1 ceba
- oli
- 1/2 litre de caldo de pollastre (pot ser d'aquest que ja comprem en tetrabrick)
- ametlles salades

*Elaboració:
- Si són acabats de collir, netegem i escaldem els fredolics.
- Tallem la ceba a trossets petits i la sofregim, a foc lent, en una cassola.
- Quan comenci a estar dauradeta, hi afegim els fredolics i ho deixem coure un parell de minuts.
- Hi afegim el caldo de pollastre i ho bullim uns 10 minuts.
- A continuació, ho triturem amb el braç elèctric, fins que quedi tot líquid.
- Piquem les ametlles salades i en el moment de servir les podem afegir, si es vol, a la sopa.

2 comentaris:

  1. Fa poc el Manel de Cuinar és generós també va preparar una sopa de fredolics que em va temptar de debò. Llàstima que pel mercat de Badalona no n'he vist... I això del trinxat de fredolics ha de ser interessant!

    Fins aviat!
    Anna

    ResponElimina
  2. Doncs hauràs de fer una escapadeta cap al Berguedà o altres zones de muntanya...això no t'ho pots perdre!

    ResponElimina