Etiquetes

19 de nov. 2011

Un clàssic que sempre funciona

Patates que comencen a grillar-se, temperatures baixes que van in crescendo, poques ganes de complicar-nos el vespre. Ho remenem una mica tot plegat i... tatxan!

*Ingredients:
- all
- botifarra negra
- patates
- bolets
- ceba

*Procés d'elaboració:
- Pelem les patates i les posem a bullir (si les hem tallat a trossos, couran més ràpid).
- Tallem un grapat de bolets (variats) i els saltegem a foc fort, perquè treguin l'aigua.
- Coem la ceba (tallada ben petita) amb una mica d'oli i, quan està ben cuita, hi afegim la botifarra negra a talls (no cal treure-li la pell).
- Ho deixem coure un parell de minuts i hi afegim les patates bullides. Les aixafem i ho anem barrejant tot plegat.
- En una altra paella, enrossim els alls i després hi afegim els bolets anteriors.
- Reservem una part dels bolets i els alls, i els altres els posem amb la ceba, la botifarra i les patates.
- Quan ja estigui ben barrejat i cuit, ho emplatem i a sobre hi posem els bolets que havíem apartat.

2 comentaris:

  1. Hola Maria!
    Moltes gràcies per donar-me l'enllaç del teu bloc. M'ha encantat tafanejar entre les teves darreres receptes! Aquesta variant del trinxat tan ben presentada m'ha convençut! Un dia d'aquests te la copio segur...

    Petonets!
    Anna

    ResponElimina
  2. Segur que et queda boníssim! Bon profit i molta sort a la presentació de demà :)

    ResponElimina