Etiquetes

20 de febr. 2012

Cupcakes (pastissets a la tassa)

Dijous al Polònia ens descobrien que "un muffin no és res més que una magdalena gran. Perdoneu, però algú ho havia de dir!".

Just aquest mateix dissabte una servidora experimentava la diferència entre els tant de moda cupcakes i les famoses magdalenes de tota la vida: els primers es fan amb mantega, elles amb oli. A més, els cupcakes tenen la superfície plana, per poder-hi posar el frosting (cobertura) més fàcilment; en canvi, la gràcia de les magadalenes és que facin muntanyeta.

Fet l'apunt tècnic, us deixo amb una foto on podeu veure algun dels cupcakes que vam elaborar a la classe que ens va fer l'Anna: cupcake de vainilla amb frosting de xocolata, cupcake de pastanaga amb cobertura de crema de formatges, etc. Com veieu, també vam practicar amb el fondant, modelant pastanagues, maduixes i fins i tot un pingüí i una vaca! Era com si recuperéssim les figures de plastelina de fa uns anys...

En fi, que haig de reconèixer que això dels cupcakes enganxa i que el resultat és espectacular, així que ben aviat en tornaré a fer! Mentrestant, però, i si vosaltres també voleu posar una pinzellada de dolçor a les vostres vides, aquí us deixo el contacte de la profe ;) (annacupcakes@hotmail.com)


2 comentaris:

  1. Molt xulos aquests cupcakes, Maria! petons

    ResponElimina
  2. He llegit tantes diferències entre muffins i magdalenes i tantes de contradictòries que ja no sé què creure... El cas és que aquests cupcakes t'han quedat genials i molt ben decorats!

    Petonets!
    Anna

    ResponElimina